Jeftine autobusne karte od Lyon do Milano

od 158,15 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Lyon Milano (04.12.2022)

6:16 h
Lyon
Milano (Lampugnano)
Polupun
8:50 h
Lyon
Cormano - Cusano Milanino East
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Lyon

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Lyon (autobusni kolodvor Perrache)

Givors (južni Lyon)

Lyon Perrache Saône (Eurolines)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Lyon - Milano : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

340 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Lyon - Milano?
Prvi autobus kreće u 03:25, a posljednji u 18:00.
Koliko je povratna karta za autobus Lyon - Milano?
Cijena karti na relaciji Lyon - Milano kreću se već od 210,89kn/28€, s prosječnom cijenom od 392,51kn/52€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Lyon - Milano?
Kartu za putovanje Lyon - Milano možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Lyon - Milano?
Autobusna ruta Lyon - Milano udaljena je 442kms. FlixBus te može dovesti Milano već za 6 sati 5 minutama.
Kojom rutom vozi bus Lyon - Milano?
Veze na relaciji Lyon - Milano su direktne. Od 7 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Lyon - Milano, 7 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Lyon - Milano?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Lyon - Milano možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Lyon - Milano?
Najbrža vožnja na relaciji Lyon - Milano traje samo 6 sati 5 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Lyon - Milano na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Lyon - Milano

Tražiš jeftine karte na relaciji Lyon - Milano? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Lyon - Milano je 442kms, za što je potrebno minimalno 6 sati 5 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Milano. Karte za ovu vezu koštaju 392,51kn/52€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 210,89kn/28€. Najniža cijena za ovu vezu je 210,89kn/28€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Lyon - Milano

S7 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Milano u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 6 sati 5 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 210,89kn/28€ za kartu na relaciji Lyon - Milano, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 392,51kn/52€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Lyon

Lyon je dobro povezan na FlixBus mreži sa 192 veze koje polaze svaki dan sa 3 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Milano

S 8, Lyon je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Milano možeš odabrati jednu od 240 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Lyon - Milano

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti