Jeftine autobusne karte od Dubrovnik do Drvenik

od 112,94 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Dubrovnik

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 11:00, a posljednji u 18:00.
Cijena karti na relaciji Dubrovnik - Drvenik kreću se već od 14,99€/112,94kn, s prosječnom cijenom od 16,99€/128,01kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Dubrovnik - Drvenik možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Dubrovnik - Drvenik udaljena je 132 km. FlixBus te može dovesti Drvenik već za 2 sati 42 minutama.
Veze na relaciji Dubrovnik - Drvenik su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Dubrovnik - Drvenik, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 6.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Dubrovnik - Drvenik možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Dubrovnik - Drvenik traje samo 2 sati 42 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Dubrovnik do Drvenik

Putovanje na relaciji Dubrovnik - Drvenik je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 132 km i putovanje između njih traje 2 sati 42 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Dubrovnik - Drvenik košta oko 16,99€/128,01kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 14,99€/112,94kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Dubrovnik - Drvenik

Putovanje na relaciji Dubrovnik - Drvenik s FlixBusom je jednostavno, sa 2 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 6.0 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 2 sati 42 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Dubrovnik - Drvenik je oko 16,99€/128,01kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Dubrovnik

Putuješ iz grada Dubrovnik i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Dubrovnik je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 95 polaze izDubrovniki svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Drvenik

Putuješ u Drvenik prvi put? Evo što trebaš znati:
Drvenik je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s46 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Dubrovnik - Drvenik

Putovati na relaciji Dubrovnik - Drveniks FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti