Jeftine autobusne karte od Český Krumlov do Prag

od 48,90 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Český Krumlov

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Český Krumlov (autobusni kolodvor)

Český Krumlov (Špičák)

Český Krumlov (Domoradice)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Český Krumlov - Prag : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

142 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Český Krumlov - Prag?
Prvi autobus kreće u 05:35, a posljednji u 18:20.
Koliko je povratna karta za autobus Český Krumlov - Prag?
Cijena karti na relaciji Český Krumlov - Prag kreću se već od 48,90kn/6€, s prosječnom cijenom od 61,58kn/8€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Český Krumlov - Prag?
Kartu za putovanje Český Krumlov - Prag možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Český Krumlov - Prag?
Autobusna ruta Český Krumlov - Prag udaljena je 172kms. FlixBus te može dovesti Prag već za 2 sati 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Český Krumlov - Prag?
Veze na relaciji Český Krumlov - Prag su direktne. Od 5 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Český Krumlov - Prag, 5 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Český Krumlov - Prag?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Český Krumlov - Prag možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Český Krumlov - Prag?
Najbrža vožnja na relaciji Český Krumlov - Prag traje samo 2 sati 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Český Krumlov - Prag na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Český Krumlov - Prag

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Český Krumlov do Prag

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Český Krumlov - Prag je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 48,90kn/6€, s prosječnom cijenom od 61,58kn/8€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Český Krumlov i Prag je 172kms i naša najbrža vožnja traje samo 2 sati 30 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Český Krumlov - Prag

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 5 vožnji na relaciji Český Krumlov - Prag. Prvi autobus kreće u 05:35 a posljednji u 18:20. Vožnje na relaciji Český Krumlov - Prag traju minimalno 2 sati 30 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 48,90kn/6€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Český Krumlov

Spreman/na za putovanje iz Český Krumlov? Grad Český Krumlov je prometno čvorište sa 3 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 20 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Prag

Počni planirati svoje putovanje u grad Prag sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Prag je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 8 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Prag, i povezuje 297 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Český Krumlov - Prag

Putovanje na relaciji Český Krumlov - Prag je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti