Jeftine autobusne karte od Bruxelles do Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

od 74,59 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Bruxelles Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) (04.12.2022)

4:15 h
Bruxelles (sjeverni kol.)
Pariz CDG (zračna luka)
Skoro pun
4:25 h
Bruxelles (sjeverni kol.)
Pariz CDG (zračna luka)
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Bruxelles

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Bruxelles (sjeverni željeznički kolodvor)

Bruxelles (Gare du Midi)

Bruxelles Heysel (stanica metroa Baudouin)

Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

241 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 02:30, a posljednji u 20:10.
Koliko je povratna karta za autobus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) kreću se već od 75,27kn/10€, s prosječnom cijenom od 155,24kn/21€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Kartu za putovanje Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Autobusna ruta Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) udaljena je 282kms. FlixBus te može dovesti Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) već za 3 sati 25 minutama.
Kojom rutom vozi bus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Veze na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) su direktne. Od 6 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka), 6 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) traje samo 3 sati 25 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Bruxelles do Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 75,27kn/10€, s prosječnom cijenom od 155,24kn/21€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Bruxelles i Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) je 282kms i naša najbrža vožnja traje samo 3 sati 25 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 6 vožnji na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka). Prvi autobus kreće u 02:30 a posljednji u 20:10. Vožnje na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) traju minimalno 3 sati 25 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 75,27kn/10€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Bruxelles

Spreman/na za putovanje iz Bruxelles? Grad Bruxelles je prometno čvorište sa 4 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 170 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

Počni planirati svoje putovanje u grad Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka), i povezuje 77 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka)

Putovanje na relaciji Bruxelles - Pariz-Charles de Gaulle (zračna luka) je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti