Jeftine autobusne karte od Borås do Göteborg (zračna luka)

od 63,97 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Borås Göteborg (zračna luka) (09.12.2022)

0:30 h
Borås
Göteborg Landvetter (zračna luka)
Skoro pun
0:30 h
Borås
Göteborg Landvetter (zračna luka)
Skoro pun
0:30 h
Borås
Göteborg Landvetter (zračna luka)
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Borås

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Borås (Resecentrum)

Borås Comati stop (Circle K Exit 84)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Borås - Göteborg (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

39 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Borås - Göteborg (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 05:25, a posljednji u 15:40.
Koliko je povratna karta za autobus Borås - Göteborg (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) kreću se već od 63,97kn/8€, s prosječnom cijenom od 71,94kn/10€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Borås - Göteborg (zračna luka)?
Kartu za putovanje Borås - Göteborg (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Borås - Göteborg (zračna luka)?
Autobusna ruta Borås - Göteborg (zračna luka) udaljena je 41kms. FlixBus te može dovesti Göteborg (zračna luka) već za 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Borås - Göteborg (zračna luka)?
Veze na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka), 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Borås - Göteborg (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Borås - Göteborg (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) traje samo 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Borås - Göteborg (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Borås - Göteborg (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Borås do Göteborg (zračna luka)

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 63,97kn/8€, s prosječnom cijenom od 71,94kn/10€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Borås i Göteborg (zračna luka) je 41kms i naša najbrža vožnja traje samo 30 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka)

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 2 vožnji na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka). Prvi autobus kreće u 05:25 a posljednji u 15:40. Vožnje na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) traju minimalno 30 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 63,97kn/8€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Borås

Spreman/na za putovanje iz Borås? Grad Borås je prometno čvorište sa 2 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 24 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Göteborg (zračna luka)

Počni planirati svoje putovanje u grad Göteborg (zračna luka) sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Göteborg (zračna luka) je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Göteborg (zračna luka), i povezuje 14 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka)

Putovanje na relaciji Borås - Göteborg (zračna luka) je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti