Zadovoljstvo korisnika

Visok stupanj zadovoljstva FlixBusovih putnika

U tvrtki FlixBus jako se trudimo oko zadovoljstva naših putnika. To pokazuje i rezultat naše posljednje ankete u kojoj je sudjelovalo više od 20 000 putnika. Uz brojne pozitivne povratne informacije, uz vašu smo pomoć saznali više o vašim potrebama, te smo optimizirali kvalitetu i uslugu u našim autobusima.

Ocjene putnika vrlo su nam važne

60 milijuna putnika već se uvjerilo u visoku kvalitetu FlixBusovih usluga. Radujemo se brojnim pozitivnim ocjenama i povratnim informacijama naših putnika. Također bi nas radovalo ako bismo te uskoro mogli pozdraviti u nekom od naših zelenih autobusa.

Zadovoljstvo kupaca

FlixBus zadovoljstvu korisnika pridaje veliku pozornost. To dokazuje i rezultat ankete u kojoj se ocjenjivala kvaliteta FlixBus usluge. 97 % putnika je prema anketi „zadovoljno“ do „vrlo zadovoljno“ putovanjem autobusom!

Odlična usluga

Pohvalili su i točnost autobusa, kao i osobnu uslužnost naših vozača te veliku udobnost putovanja FlixBusovim autobusima. Uz odličnu uslugu FlixBus na više od 100 000 linija svakog dana u Poljskoj i susjednim zemljama nudi besplatan Wi-Fi u svim autobusima, kao i zajamčena sjedala na cijeloj autobusnoj ruti. Naši su se putnici osvjedočili o ovom udobnom i povoljnom načinu putovanja, zbog čega je njih 94 % FlixBus preporučilo prijateljima i rodbini.