hero image

Jeftine autobusne karte od Vukovar do Mannheim

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Vukovar Mannheim (29.06.2022)

13:00
18:35 h
07:35
Vukovar
Mannheim ZOB
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Vukovar

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Vukovar (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Vukovar - Mannheim : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

915 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Vukovar - Mannheim?
Prvi autobus kreće u 13:00, a posljednji u 13:00.
Koliko je povratna karta za autobus Vukovar - Mannheim?
Cijena karti na relaciji Vukovar - Mannheim kreću se već od 339,00 kn, s prosječnom cijenom od 419,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Vukovar - Mannheim?
Kartu za putovanje Vukovar - Mannheim možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Vukovar - Mannheim?
Autobusna ruta Vukovar - Mannheim udaljena je 822kms. FlixBus te može dovesti Mannheim već za 18 sati 35 minutama.
Kojom rutom vozi bus Vukovar - Mannheim?
Veze na relaciji Vukovar - Mannheim su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Vukovar - Mannheim, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Vukovar - Mannheim?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Vukovar - Mannheim možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Vukovar - Mannheim?
Najbrža vožnja na relaciji Vukovar - Mannheim traje samo 18 sati 35 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Vukovar - Mannheim na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Vukovar - Mannheim

Tražiš jeftine karte na relaciji Vukovar - Mannheim? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Vukovar - Mannheim je 822kms, za što je potrebno minimalno 18 sati 35 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Mannheim. Karte za ovu vezu koštaju 419,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 339,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 339,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Vukovar - Mannheim


Autobus vozi minimalno 18 sati 35 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 339,00 kn za kartu na relaciji Vukovar - Mannheim, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 419,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Vukovar

Vukovar je dobro povezan na FlixBus mreži sa 86 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Mannheim

S 1, Vukovar je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Mannheim možeš odabrati jednu od 230 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Vukovar - Mannheim

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti