hero image

Jeftine autobusne karte od Vigo do Braga

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Vigo

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Vigo (autobusni kolodvor)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Vigo - Braga : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

81 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Vigo - Braga?
Prvi autobus kreće u 01:10, a posljednji u 20:40.
Koliko je povratna karta za autobus Vigo - Braga?
Cijena karti na relaciji Vigo - Braga kreću se već od 29,00 kn, s prosječnom cijenom od 54,75 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Vigo - Braga?
Kartu za putovanje Vigo - Braga možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Vigo - Braga?
Autobusna ruta Vigo - Braga udaljena je 148kms. FlixBus te može dovesti Braga već za 1 sat 20 minutama.
Kojom rutom vozi bus Vigo - Braga?
Veze na relaciji Vigo - Braga su direktne. Od 5 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Vigo - Braga, 5 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Vigo - Braga?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Vigo - Braga možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Vigo - Braga?
Najbrža vožnja na relaciji Vigo - Braga traje samo 1 sat 20 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Vigo - Braga na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Vigo do Braga

Putovanje na relaciji Vigo - Braga je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 148kms i putovanje između njih traje 1 sat 20 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Vigo - Braga košta oko 54,75 kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 29,00 kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Vigo - Braga

Putovanje na relaciji Vigo - Braga s FlixBusom je jednostavno, sa 5 direktnih autobusa dnevno.
i može potrajati minimalno 1 sat 20 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Vigo - Braga je oko 54,75 kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Vigo

Putuješ iz grada Vigo i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Vigo je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 17 polaze izVigoi svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Braga

Putuješ u Braga prvi put? Evo što trebaš znati:
Braga je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s62 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Vigo - Braga

Putovati na relaciji Vigo - Bragas FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti