Jeftine autobusne karte od Varšava (zračna luka) do Lublin

od 67,74 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Varšava (zračna luka) Lublin (29.11.2022)

2:5 h
Varšava Chopin (zračna luka)
Lublin
Uglavnom prazan
2:2 h
Varšava Chopin (zračna luka)
Lublin
Uglavnom prazan
2:5 h
Varšava Chopin (zračna luka)
Lublin
Uglavnom prazan
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Varšava (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Varšava (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Varšava (zračna luka) - Lublin : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

150 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Varšava (zračna luka) - Lublin?
Prvi autobus kreće u 10:00, a posljednji u 11:18.
Koliko je povratna karta za autobus Varšava (zračna luka) - Lublin?
Cijena karti na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin kreću se već od 67,74kn/9€, s prosječnom cijenom od 79,04kn/10€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Varšava (zračna luka) - Lublin?
Kartu za putovanje Varšava (zračna luka) - Lublin možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Varšava (zračna luka) - Lublin?
Autobusna ruta Varšava (zračna luka) - Lublin udaljena je 176kms. FlixBus te može dovesti Lublin već za 2 sati 2 minutama.
Kojom rutom vozi bus Varšava (zračna luka) - Lublin?
Veze na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Varšava (zračna luka) - Lublin?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Varšava (zračna luka) - Lublin?
Najbrža vožnja na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin traje samo 2 sati 2 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Varšava (zračna luka) - Lublin na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin

Tražiš jeftine karte na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin je 176kms, za što je potrebno minimalno 2 sati 2 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Lublin. Karte za ovu vezu koštaju 79,04kn/10€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 67,74kn/9€. Najniža cijena za ovu vezu je 67,74kn/9€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Lublin u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 2 sati 2 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 67,74kn/9€ za kartu na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 79,04kn/10€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Varšava (zračna luka)

Varšava (zračna luka) je dobro povezan na FlixBus mreži sa 93 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Lublin

S 1, Varšava (zračna luka) je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Lublin možeš odabrati jednu od 49 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Varšava (zračna luka) - Lublin

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti