hero image

Jeftine autobusne karte od Siena do Trst

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Siena

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Siena (piazza Gramsci)

Siena (željeznički kolodvor)

Siena (Stellino)

Siena (viale Toselli)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Siena - Trst : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

324 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Siena - Trst?
Prvi autobus kreće u 08:30, a posljednji u 08:30.
Koliko je povratna karta za autobus Siena - Trst?
Cijena karti na relaciji Siena - Trst kreću se već od 149,00 kn, s prosječnom cijenom od 257,33 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Siena - Trst?
Kartu za putovanje Siena - Trst možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Siena - Trst?
Autobusna ruta Siena - Trst udaljena je 555kms. FlixBus te može dovesti Trst već za 7 sati 45 minutama.
Kojom rutom vozi bus Siena - Trst?
Veze na relaciji Siena - Trst su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Siena - Trst, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Siena - Trst?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Siena - Trst možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Siena - Trst?
Najbrža vožnja na relaciji Siena - Trst traje samo 7 sati 45 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Siena - Trst na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Siena - Trst

Tražiš jeftine karte na relaciji Siena - Trst? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Siena - Trst je 555kms, za što je potrebno minimalno 7 sati 45 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Trst. Karte za ovu vezu koštaju 257,33 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 149,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 149,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Siena - Trst


Autobus vozi minimalno 7 sati 45 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 149,00 kn za kartu na relaciji Siena - Trst, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 257,33 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Siena

Siena je dobro povezan na FlixBus mreži sa 114 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Trst

S 1, Siena je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Trst možeš odabrati jednu od 115 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Siena - Trst

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti