hero image

Jeftine autobusne karte od Portorož do Umag

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Portorož

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Portorož

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Portorož - Umag : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

10 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Portorož - Umag?
Prvi autobus kreće u 05:10, a posljednji u 15:25.
Koliko je povratna karta za autobus Portorož - Umag?
Cijena karti na relaciji Portorož - Umag kreću se već od 39,00 kn, s prosječnom cijenom od 48,20 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Portorož - Umag?
Kartu za putovanje Portorož - Umag možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Portorož - Umag?
Autobusna ruta Portorož - Umag udaljena je 35kms. FlixBus te može dovesti Umag već za 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Portorož - Umag?
Veze na relaciji Portorož - Umag su direktne. Od 5 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Portorož - Umag, 5 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Portorož - Umag?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Portorož - Umag možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Portorož - Umag?
Najbrža vožnja na relaciji Portorož - Umag traje samo 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Portorož - Umag na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Portorož do Umag

Putovanje na relaciji Portorož - Umag je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 35kms i putovanje između njih traje 30 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Portorož - Umag košta oko 48,20 kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 39,00 kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Portorož - Umag

Putovanje na relaciji Portorož - Umag s FlixBusom je jednostavno, sa 5 direktnih autobusa dnevno.
i može potrajati minimalno 30 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Portorož - Umag je oko 48,20 kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Portorož

Putuješ iz grada Portorož i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Portorož je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 24 polaze izPortoroži svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Umag

Putuješ u Umag prvi put? Evo što trebaš znati:
Umag je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s22 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Portorož - Umag

Putovati na relaciji Portorož - Umags FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti