Jeftine autobusne karte od Nürnberg do Leipzig

od 143,08 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Nürnberg Leipzig (27.01.2023)

8:55 h
Nürnberg
Leipzig (gl. želj. kol.)
Polupun
57.98 €
436.85 kn
9:5 h
Nürnberg
Leipzig (gl. želj. kol.)
Skoro pun
49.98 €
376.57 kn
7:50 h
Nürnberg
Leipzig (gl. želj. kol.)
Polupun
35.98 €
271.09 kn
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Nürnberg

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 00:50, a posljednji u 13:15.
Cijena karti na relaciji Nürnberg - Leipzig kreću se već od 15,00€/113,02kn, s prosječnom cijenom od 19,48€/146,77kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Nürnberg - Leipzig možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Nürnberg - Leipzig udaljena je 282kms. FlixBus te može dovesti Leipzig već za 3 sati 25 minutama.
Veze na relaciji Nürnberg - Leipzig su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Nürnberg - Leipzig, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1.0 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Nürnberg - Leipzig možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Nürnberg - Leipzig traje samo 3 sati 25 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Nürnberg - Leipzig

Tražiš jeftine karte na relaciji Nürnberg - Leipzig? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Nürnberg - Leipzig je 282kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Leipzig. Karte za ovu vezu koštaju 19,48€/146,77kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 15,00€/113,02kn. Najniža cijena za ovu vezu je 15,00€/113,02kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Nürnberg - Leipzig

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Leipzig u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 3 sati 25 minutama i možeš očekivati 1.0 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 15,00€/113,02kn za kartu na relaciji Nürnberg - Leipzig, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 19,48€/146,77kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Nürnberg

Nürnberg je dobro povezan na FlixBus mreži sa 174 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Leipzig

S 3, Nürnberg je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Leipzig možeš odabrati jednu od 156 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Nürnberg - Leipzig

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti