Jeftine autobusne karte od Köln do Dortmund

od 37,60 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Köln Dortmund (29.11.2022)

2:5 h
Köln (zračna luka)
Dortmund
Polupun
3:25 h
Köln (zračna luka)
Dortmund
Polupun
2:50 h
Leverkusen
Dortmund
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Köln

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Leverkusen (željeznički kolodvor Mitte)

Köln/Bonn Terminal 2 (zračna luka)

Köln (Istok - Bergisch Gladbach, Refrath)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Köln - Dortmund : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

74 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Köln - Dortmund?
Prvi autobus kreće u 05:45, a posljednji u 18:10.
Koliko je povratna karta za autobus Köln - Dortmund?
Cijena karti na relaciji Köln - Dortmund kreću se već od 37,60kn/5€, s prosječnom cijenom od 62,23kn/8€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Köln - Dortmund?
Kartu za putovanje Köln - Dortmund možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Köln - Dortmund?
Autobusna ruta Köln - Dortmund udaljena je 85kms. FlixBus te može dovesti Dortmund već za 1 sat 10 minutama.
Kojom rutom vozi bus Köln - Dortmund?
Veze na relaciji Köln - Dortmund su direktne. Od 4 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Köln - Dortmund, 4 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Köln - Dortmund?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Köln - Dortmund možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Köln - Dortmund?
Najbrža vožnja na relaciji Köln - Dortmund traje samo 1 sat 10 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Köln - Dortmund na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Köln - Dortmund

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Köln do Dortmund

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Köln - Dortmund je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 37,60kn/5€, s prosječnom cijenom od 62,23kn/8€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Köln i Dortmund je 85kms i naša najbrža vožnja traje samo 1 sat 10 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Köln - Dortmund

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 4 vožnji na relaciji Köln - Dortmund. Prvi autobus kreće u 05:45 a posljednji u 18:10. Vožnje na relaciji Köln - Dortmund traju minimalno 1 sat 10 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 37,60kn/5€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Köln

Spreman/na za putovanje iz Köln? Grad Köln je prometno čvorište sa 3 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 242 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Dortmund

Počni planirati svoje putovanje u grad Dortmund sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Dortmund je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Dortmund, i povezuje 214 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Köln - Dortmund

Putovanje na relaciji Köln - Dortmund je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti