Jeftine autobusne karte od Garmisch-Partenkirchen do Čakovec

od 338,98 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Garmisch-Partenkirchen

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 16:25, a posljednji u 16:25.
Cijena karti na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec kreću se već od 33,00€/248,64kn, s prosječnom cijenom od 33,00€/248,64kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Garmisch-Partenkirchen - Čakovec možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Garmisch-Partenkirchen - Čakovec udaljena je 634kms. FlixBus te može dovesti Čakovec već za 14 sati 35 minutama.
Veze na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima nan stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec traje samo 14 sati 35 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Garmisch-Partenkirchen do Čakovec

Putovanje na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 634kms i putovanje između njih traje 14 sati 35 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte za putovanje na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec možeš kupiti već od 33,00€/248,64kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, poput vikenda i praznika. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec

Putovanje na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec s FlixBusom je jednostavno, sa 1 direktnih autobusa dnevno.
i može potrajati minimalno 14 sati 35 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec je oko 33,00€/248,64kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Garmisch-Partenkirchen

Putuješ iz grada Garmisch-Partenkirchen i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Garmisch-Partenkirchen je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 9 polaze izGarmisch-Partenkircheni svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Čakovec

Putuješ u Čakovec prvi put? Evo što trebaš znati:
Čakovec je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s62 veze koje stižu u jednu od 2 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovec

Putovati na relaciji Garmisch-Partenkirchen - Čakovecs FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti