Jeftine autobusne karte od Frankfurt do Brod

od 459,53 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Frankfurt

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 03:50, a posljednji u 20:40.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Cijena karti na relaciji Frankfurt - Brod kreću se već od 61,00 €, s prosječnom cijenom od 61,99 €.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Frankfurt - Brod možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Veze na relaciji Frankfurt - Brod su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Frankfurt - Brod, 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 9 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Frankfurt - Brod možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Frankfurt - Brod traje samo 16 sati 48 minutama.
Autobusna ruta Frankfurt - Brod udaljena je 1171 km. FlixBus te može dovesti Brod već za 16 sati 48 minutama.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Frankfurt do Brod

Putovanje na relaciji Frankfurt - Brod je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 1171 km i putovanje između njih traje 16 sati 48 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Frankfurt - Brod košta oko 61,99 € u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 61,00 € ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.

Putovanje na relaciji Frankfurt - Brod

Putovanje na relaciji Frankfurt - Brod s FlixBusom je jednostavno, sa 3 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 9 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 16 sati 48 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Frankfurt - Brod je oko 61,99 €, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Frankfurt

Putuješ iz grada Frankfurt i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Frankfurt je prometno čvorište sa 2 autobusne stanice; 335 polaze izFrankfurti svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Brod

Putuješ u Brod prvi put? Evo što trebaš znati:
Brod je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s24 veze koje stižu u jednu od 2 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Frankfurt - Brod

Putovati na relaciji Frankfurt - Brods FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti