Jeftine autobusne karte od Brno do Beč (zračna luka)

od 104,73 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Brno

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Brno (autobusna stanica Hotel Grand)

Brno (Centrul comercial Olimpia)

Brno (glavni autobusni kolodvor Zvonařka)

Brno ,, Stará nemocnice

Brno (Ústřední hřbitov)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Brno - Beč (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

120 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Brno - Beč (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 01:15, a posljednji u 03:35.
Koliko je povratna karta za autobus Brno - Beč (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Brno - Beč (zračna luka) kreću se već od 89,66kn/12€, s prosječnom cijenom od 165,76kn/22€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Brno - Beč (zračna luka)?
Kartu za putovanje Brno - Beč (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Brno - Beč (zračna luka)?
Autobusna ruta Brno - Beč (zračna luka) udaljena je 145kms. FlixBus te može dovesti Beč (zračna luka) već za 1 sat 50 minutama.
Kojom rutom vozi bus Brno - Beč (zračna luka)?
Veze na relaciji Brno - Beč (zračna luka) su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Brno - Beč (zračna luka), 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Brno - Beč (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Brno - Beč (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Brno - Beč (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Brno - Beč (zračna luka) traje samo 1 sat 50 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Brno - Beč (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Brno - Beč (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Brno do Beč (zračna luka)

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Brno - Beč (zračna luka) je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 89,66kn/12€, s prosječnom cijenom od 165,76kn/22€. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Brno i Beč (zračna luka) je 145kms i naša najbrža vožnja traje samo 1 sat 50 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Brno - Beč (zračna luka)

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 1 vožnji na relaciji Brno - Beč (zračna luka). Prvi autobus kreće u 01:15 a posljednji u 03:35. Vožnje na relaciji Brno - Beč (zračna luka) traju minimalno 1 sat 50 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 89,66kn/12€ - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Brno

Spreman/na za putovanje iz Brno? Grad Brno je prometno čvorište sa 5 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 160 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Beč (zračna luka)

Počni planirati svoje putovanje u grad Beč (zračna luka) sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Beč (zračna luka) je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Beč (zračna luka), i povezuje 62 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Brno - Beč (zračna luka)

Putovanje na relaciji Brno - Beč (zračna luka) je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti