hero image

Jeftine autobusne karte od Basel do Frankfurt

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Basel Frankfurt (29.06.2022)

07:50
6:10 h
14:00
Basel SBB
Frankfurt (gl. kol.)
Uglavnom prazan
14:35
5:25 h
20:00
Basel SBB
Frankfurt (gl. kol.)
Skoro pun
17:30
5:5 h
22:35
Basel SBB
Frankfurt (gl. kol.)
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Basel

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Basel SBB (Meret Oppenheim-Street)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Basel - Frankfurt : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

292 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Basel - Frankfurt?
Prvi autobus kreće u 03:00, a posljednji u 18:35.
Koliko je povratna karta za autobus Basel - Frankfurt?
Cijena karti na relaciji Basel - Frankfurt kreću se već od 129,00 kn, s prosječnom cijenom od 163,74 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Basel - Frankfurt?
Kartu za putovanje Basel - Frankfurt možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Basel - Frankfurt?
Autobusna ruta Basel - Frankfurt udaljena je 259kms. FlixBus te može dovesti Frankfurt već za 5 sati.
Kojom rutom vozi bus Basel - Frankfurt?
Veze na relaciji Basel - Frankfurt su direktne. Od 7 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Basel - Frankfurt, 7 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Basel - Frankfurt?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Basel - Frankfurt možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Basel - Frankfurt?
Najbrža vožnja na relaciji Basel - Frankfurt traje samo 5 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Basel - Frankfurt na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Basel - Frankfurt

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Basel do Frankfurt

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Basel - Frankfurt je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 129,00 kn, s prosječnom cijenom od 163,74 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Basel i Frankfurt je 259kms i naša najbrža vožnja traje samo 5 sati.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Basel - Frankfurt

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 7 vožnji na relaciji Basel - Frankfurt. Prvi autobus kreće u 03:00 a posljednji u 18:35. Vožnje na relaciji Basel - Frankfurt traju minimalno 5 sati. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 129,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Basel

Spreman/na za putovanje iz Basel? Grad Basel je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 94 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Frankfurt

Počni planirati svoje putovanje u grad Frankfurt sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Frankfurt je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Frankfurt, i povezuje 357 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Basel - Frankfurt

Putovanje na relaciji Basel - Frankfurt je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti