hero image

Jeftine autobusne karte od Barcelona do Nîmes

od 379 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Barcelona Nîmes (16.08.2022)

9:55 h
Barcelona (sjever)
Nîmes
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Barcelona

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Barcelona (sjeverni autobusni kolodvor)

Barcelona (Sants)

Barcelona Sants (IC)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Barcelona - Nîmes : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

326 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Barcelona - Nîmes?
Prvi autobus kreće u 03:00, a posljednji u 16:00.
Koliko je povratna karta za autobus Barcelona - Nîmes?
Cijena karti na relaciji Barcelona - Nîmes kreću se već od 379,00 kn, s prosječnom cijenom od 417,89 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Barcelona - Nîmes?
Kartu za putovanje Barcelona - Nîmes možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Barcelona - Nîmes?
Autobusna ruta Barcelona - Nîmes udaljena je 392kms. FlixBus te može dovesti Nîmes već za 5 sati 15 minutama.
Kojom rutom vozi bus Barcelona - Nîmes?
Veze na relaciji Barcelona - Nîmes su direktne. Od 5 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Barcelona - Nîmes, 5 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Barcelona - Nîmes?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Barcelona - Nîmes možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Barcelona - Nîmes?
Najbrža vožnja na relaciji Barcelona - Nîmes traje samo 5 sati 15 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Barcelona - Nîmes na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Barcelona - Nîmes

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Barcelona do Nîmes

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Barcelona - Nîmes je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 379,00 kn, s prosječnom cijenom od 417,89 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Barcelona i Nîmes je 392kms i naša najbrža vožnja traje samo 5 sati 15 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Barcelona - Nîmes

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 5 vožnji na relaciji Barcelona - Nîmes. Prvi autobus kreće u 03:00 a posljednji u 16:00. Vožnje na relaciji Barcelona - Nîmes traju minimalno 5 sati 15 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 379,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Barcelona

Spreman/na za putovanje iz Barcelona? Grad Barcelona je prometno čvorište sa 3 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 61 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Nîmes

Počni planirati svoje putovanje u grad Nîmes sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Nîmes je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Nîmes, i povezuje 84 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Barcelona - Nîmes

Putovanje na relaciji Barcelona - Nîmes je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti