Autobusne karte Veliko Brdo - Mostar

od 345,83 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Veliko Brdo

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Autobusna ruta Veliko Brdo - Mostar udaljena je 542 km. FlixBus te može dovesti Mostar već za 12 sati 25 minutama.
Kartu za putovanje Veliko Brdo - Mostar možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Veliko Brdo - Mostar možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Veliko Brdo - Mostar kreću se već od 45,90 €, s prosječnom cijenom od 46,99 €.
Prvi autobus kreće u 18:45, a posljednji u 18:45.
Najbrža vožnja na relaciji Veliko Brdo - Mostar traje samo 12 sati 25 minutama.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Veliko Brdo - Mostar

Tražiš jeftine karte na relaciji Veliko Brdo - Mostar? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Veliko Brdo - Mostar je 542 km, za što je potrebno minimalno 12 sati 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Mostar. Karte za ovu vezu koštaju 46,99 € u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 45,90 €. Najniža cijena za ovu vezu je 45,90 €, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje autobusom iz Veliko Brdo

Veliko Brdo je dobro povezan na FlixBus mreži sa 33 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Mostar

S 2, Veliko Brdo je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Mostar možeš odabrati jednu od 53 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Veliko Brdo - Mostar

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti