Autobusne karte Tučepi - Orašac

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Tučepi

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Cijena karti na relaciji tucepi - orasac kreću se već od 10,99 €, s prosječnom cijenom od 10,99 €.
Prvi autobus kreće u 17:23, a posljednji u 17:23.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje tucepi - orasac možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta tucepi - orasac udaljena je 163 km. FlixBus te može dovesti orasac već za 2 sati 42 minutama.
Veze na relaciji tucepi - orasac su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji tucepi - orasac, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 15 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji tucepi - orasac možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji tucepi - orasac traje samo 2 sati 42 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji tucepi - orasac

Tražiš jeftine karte na relaciji tucepi - orasac? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji tucepi - orasac je 163 km, za što je potrebno minimalno 2 sati 42 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u orasac.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji tucepi - orasac


Autobus vozi minimalno 2 sati 42 minutama i možeš očekivati 15 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 10,99 € za kartu na relaciji tucepi - orasac, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz tucepi

tucepi je dobro povezan na FlixBus mreži sa 18 veze koje polaze svaki dan sa 6 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u orasac

S 1, tucepi je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u orasac možeš odabrati jednu od 13 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji tucepi - orasac

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti