Jeftine autobusne karte od Trst do Milano Malpensa (zračna luka)

od 346,51 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Trst

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 00:50, a posljednji u 22:55.
Cijena karti na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka) kreću se već od 27,90€/210,21kn, s prosječnom cijenom od 52,00€/391,79kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Trst - Milano Malpensa (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Trst - Milano Malpensa (zračna luka) udaljena je 475kms. FlixBus te može dovesti Milano Malpensa (zračna luka) već za 8 sati 10 minutama.
Veze na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka) su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka), 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima nan stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka) traje samo 8 sati 10 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka)

Tražiš jeftine karte na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka)? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka) je 475kms, za što je potrebno minimalno 8 sati 10 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Milano Malpensa (zračna luka). Karte za ovu vezu koštaju 52,00€/391,79kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 27,90€/210,21kn. Najniža cijena za ovu vezu je 27,90€/210,21kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka)

S3 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Milano Malpensa (zračna luka) u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 8 sati 10 minutama i možeš očekivati nan zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 27,90€/210,21kn za kartu na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka), , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 52,00€/391,79kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Trst

Trst je dobro povezan na FlixBus mreži sa 60 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Milano Malpensa (zračna luka)

S 2, Trst je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Milano Malpensa (zračna luka) možeš odabrati jednu od 28 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Trst - Milano Malpensa (zračna luka)

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti