Autobusne karte Trogir - Bergamo

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Trogir

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Autobusna ruta Trogir - Bergamo udaljena je 832 km. FlixBus te može dovesti Bergamo već za 13 sati 55 minutama.
Veze na relaciji Trogir - Bergamo su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Trogir - Bergamo, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 9 stanicu(e).
Kartu za putovanje Trogir - Bergamo možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Trogir - Bergamo možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Trogir - Bergamo kreću se već od 60,99 €, s prosječnom cijenom od 82,99 €.
Prvi autobus kreće u 10:32, a posljednji u 18:00.
Najbrža vožnja na relaciji Trogir - Bergamo traje samo 13 sati 55 minutama.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Trogir do Bergamo

Putovanje na relaciji Trogir - Bergamo je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 832 km i putovanje između njih traje 13 sati 55 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Trogir - Bergamo košta oko 82,99 € u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 60,99 € ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.

Putovanje na relaciji Trogir - Bergamo

Putovanje na relaciji Trogir - Bergamo s FlixBusom je jednostavno, sa 2 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 9 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 13 sati 55 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Trogir - Bergamo je oko 82,99 €, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Trogir

Putuješ iz grada Trogir i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Trogir je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 101 polaze izTrogiri svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Bergamo

Putuješ u Bergamo prvi put? Evo što trebaš znati:
Bergamo je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s93 veze koje stižu u jednu od 2 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Trogir - Bergamo

Putovati na relaciji Trogir - Bergamos FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti