Jeftine autobusne karte od Stockholm do Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

od 48,90 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Stockholm Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) (29.11.2022)

0:35 h
Stockholm Cityterminalen
Stockholm Arlanda T4 i T5 (zračna luka)
Uglavnom prazan
0:35 h
Stockholm Cityterminalen
Stockholm Arlanda T4 i T5 (zračna luka)
Uglavnom prazan
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Stockholm

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Stockholm (Cityterminalen)

Liljeholmen (Stockholm)

Otkrij sve destinacije

Istraži kartu
Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

36 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 06:55, a posljednji u 21:20.
Koliko je povratna karta za autobus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) kreću se već od 48,90kn/6€, s prosječnom cijenom od 52,90kn/7€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Kartu za putovanje Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Autobusna ruta Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) udaljena je 41kms. FlixBus te može dovesti Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) već za 35 minutama.
Kojom rutom vozi bus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Veze na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka), 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) traje samo 35 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

Tražiš jeftine karte na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) je 41kms, za što je potrebno minimalno 35 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Stockholm Arlanda T4 (zračna luka). Karte za ovu vezu koštaju 52,90kn/7€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 48,90kn/6€. Najniža cijena za ovu vezu je 48,90kn/6€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 35 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 48,90kn/6€ za kartu na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka), , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 52,90kn/7€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Stockholm

Stockholm je dobro povezan na FlixBus mreži sa 106 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

S 1, Stockholm je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) možeš odabrati jednu od 68 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Stockholm - Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti