hero image

Jeftine autobusne karte od Stockholm-Skavsta (zračna luka) do Jönköping

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Stockholm-Skavsta (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Stockholm Skavsta / General Schybergs Väg (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

196 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Prvi autobus kreće u 00:55, a posljednji u 01:25.
Koliko je povratna karta za autobus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Cijena karti na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping kreću se već od 109,00 kn, s prosječnom cijenom od 137,75 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Kartu za putovanje Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Autobusna ruta Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping udaljena je 232kms. FlixBus te može dovesti Jönköping već za 3 sati 5 minutama.
Kojom rutom vozi bus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Veze na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping?
Najbrža vožnja na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping traje samo 3 sati 5 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping

Tražiš jeftine karte na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping je 232kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 5 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Jönköping. Karte za ovu vezu koštaju 137,75 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 109,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 109,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping


Autobus vozi minimalno 3 sati 5 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 109,00 kn za kartu na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 137,75 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Stockholm-Skavsta (zračna luka)

Stockholm-Skavsta (zračna luka) je dobro povezan na FlixBus mreži sa 17 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Jönköping

S 2, Stockholm-Skavsta (zračna luka) je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Jönköping možeš odabrati jednu od 32 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Stockholm-Skavsta (zračna luka) - Jönköping

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti