Jeftine autobusne karte od Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) do Örebro

od 161,92 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Stockholm Arlanda T4/5 (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 08:45, a posljednji u 21:05.
Cijena karti na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro kreću se već od 20,50€/154,46kn, s prosječnom cijenom od 20,50€/154,46kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro udaljena je 244kms. FlixBus te može dovesti Örebro već za 3 sati 50 minutama.
Veze na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro su direktne. Od 3 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro, 3 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima nan stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro traje samo 3 sati 50 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro

Tražiš jeftine karte na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro je 244kms, za što je potrebno minimalno 3 sati 50 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Örebro.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro

S3 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Örebro u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 3 sati 50 minutama i možeš očekivati nan zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 20,50€/154,46kn za kartu na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Stockholm Arlanda T4 (zračna luka)

Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) je dobro povezan na FlixBus mreži sa 68 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Örebro

S 2, Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Örebro možeš odabrati jednu od 11 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Stockholm Arlanda T4 (zračna luka) - Örebro

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti