Jeftine autobusne karte od Skarżysko-Kamienna do Ploče

od 504,74 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Skarżysko-Kamienna

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 07:45, a posljednji u 07:45.
Cijena karti na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče kreću se već od 66,99€/504,74kn, s prosječnom cijenom od 73,99€/557,48kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Skarżysko-Kamienna - Ploče možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Skarżysko-Kamienna - Ploče udaljena je 1598kms. FlixBus te može dovesti Ploče već za 23 sati 35 minutama.
Veze na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 21 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče traje samo 23 sati 35 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče

Tražiš jeftine karte na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče je 1598kms, za što je potrebno minimalno 23 sati 35 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Ploče. Karte za ovu vezu koštaju 73,99€/557,48kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 66,99€/504,74kn. Najniža cijena za ovu vezu je 66,99€/504,74kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče


Autobus vozi minimalno 23 sati 35 minutama i možeš očekivati 21 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 66,99€/504,74kn za kartu na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 73,99€/557,48kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Skarżysko-Kamienna

Skarżysko-Kamienna je dobro povezan na FlixBus mreži sa 49 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Ploče

S 1, Skarżysko-Kamienna je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Ploče možeš odabrati jednu od 63 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Skarżysko-Kamienna - Ploče

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti