hero image

Jeftine autobusne karte od Rim do San Salvo

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Rim San Salvo (04.07.2022)

4:10 h
Rim (autob. kol. Tiburtina)
San Salvo Marina
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Rim

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Rim (Anagnina)

Rome Termini

Rim (autobusni kolodvor Tiburtina)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Rim - San Salvo : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

186 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Rim - San Salvo?
Prvi autobus kreće u 16:15, a posljednji u 16:15.
Koliko je povratna karta za autobus Rim - San Salvo?
Cijena karti na relaciji Rim - San Salvo kreću se već od 139,00 kn, s prosječnom cijenom od 187,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Rim - San Salvo?
Kartu za putovanje Rim - San Salvo možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Rim - San Salvo?
Autobusna ruta Rim - San Salvo udaljena je 449kms. FlixBus te može dovesti San Salvo već za 4 sati 10 minutama.
Kojom rutom vozi bus Rim - San Salvo?
Veze na relaciji Rim - San Salvo su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Rim - San Salvo, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Rim - San Salvo?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Rim - San Salvo možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Rim - San Salvo?
Najbrža vožnja na relaciji Rim - San Salvo traje samo 4 sati 10 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Rim - San Salvo na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Rim - San Salvo

Tražiš jeftine karte na relaciji Rim - San Salvo? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Rim - San Salvo je 449kms, za što je potrebno minimalno 4 sati 10 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u San Salvo. Karte za ovu vezu koštaju 187,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 139,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 139,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Rim - San Salvo


Autobus vozi minimalno 4 sati 10 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 139,00 kn za kartu na relaciji Rim - San Salvo, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 187,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Rim

Rim je dobro povezan na FlixBus mreži sa 251 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u San Salvo

S 1, Rim je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u San Salvo možeš odabrati jednu od 52 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Rim - San Salvo

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti