Autobusne karte Rijeka - Maradik

od 473,92 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Rijeka

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Cijena karti na relaciji rijeka - maradik kreću se već od 62,90 €, s prosječnom cijenom od 62,90 €.
Prvi autobus kreće u 21:40, a posljednji u 21:40.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje rijeka - maradik možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta rijeka - maradik udaljena je 610 km. FlixBus te može dovesti maradik već za 15 sati 8 minutama.
Svoju autobusnu kartu na relaciji rijeka - maradik možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji rijeka - maradik traje samo 15 sati 8 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji rijeka - maradik

Tražiš jeftine karte na relaciji rijeka - maradik? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji rijeka - maradik je 610 km, za što je potrebno minimalno 15 sati 8 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u maradik.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje autobusom iz rijeka

rijeka je dobro povezan na FlixBus mreži sa 117 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u maradik

S 2, rijeka je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u maradik možeš odabrati jednu od 27 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji rijeka - maradik

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti