hero image

Jeftine autobusne karte od Nottingham do Northampton

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Nottingham Northampton (30.06.2022)

1:25 h
Nottingham
Northampton (centar)
Polupun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Nottingham

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Nottingham (Station Street, Stand S10)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Nottingham - Northampton : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

84 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Nottingham - Northampton?
Prvi autobus kreće u 07:15, a posljednji u 15:30.
Koliko je povratna karta za autobus Nottingham - Northampton?
Cijena karti na relaciji Nottingham - Northampton kreću se već od 39,00 kn, s prosječnom cijenom od 85,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Nottingham - Northampton?
Kartu za putovanje Nottingham - Northampton možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Nottingham - Northampton?
Autobusna ruta Nottingham - Northampton udaljena je 206kms. FlixBus te može dovesti Northampton već za 1 sat 25 minutama.
Kojom rutom vozi bus Nottingham - Northampton?
Veze na relaciji Nottingham - Northampton su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Nottingham - Northampton, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Nottingham - Northampton?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Nottingham - Northampton možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Nottingham - Northampton?
Najbrža vožnja na relaciji Nottingham - Northampton traje samo 1 sat 25 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Nottingham - Northampton na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Nottingham - Northampton

Tražiš jeftine karte na relaciji Nottingham - Northampton? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Nottingham - Northampton je 206kms, za što je potrebno minimalno 1 sat 25 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Northampton. Karte za ovu vezu koštaju 85,67 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 39,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 39,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Nottingham - Northampton

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Northampton u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 1 sat 25 minutama i možeš očekivati 1 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 39,00 kn za kartu na relaciji Nottingham - Northampton, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 85,67 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Nottingham

Nottingham je dobro povezan na FlixBus mreži sa 11 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Northampton

S 1, Nottingham je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Northampton možeš odabrati jednu od 2 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Nottingham - Northampton

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti