hero image

Jeftine autobusne karte od Gdanjsk do Varšava Modlin (zračna luka)

od 69 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Gdanjsk Varšava Modlin (zračna luka) (16.08.2022)

5:25 h
Gdańsk, Hala Olivia 1840 i 1841
Nowy Dwór Mazowiecki, MPL Warszawa - Modlin
Skoro pun
5:6 h
Gdanjsk, autobusni kolodvor
Nowy Dwór Mazowiecki, MPL Warszawa - Modlin
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Gdanjsk

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Gdanjsk, autobusni kolodvor

Gdańsk, Hala Olivia 1840 i 1841

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

250 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 02:05, a posljednji u 14:40.
Koliko je povratna karta za autobus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) kreću se već od 119,00 kn, s prosječnom cijenom od 131,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Kartu za putovanje Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Autobusna ruta Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) udaljena je 306kms. FlixBus te može dovesti Varšava Modlin (zračna luka) već za 4 sati.
Kojom rutom vozi bus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Veze na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka), 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) traje samo 4 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Gdanjsk do Varšava Modlin (zračna luka)

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 119,00 kn, s prosječnom cijenom od 131,00 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Gdanjsk i Varšava Modlin (zračna luka) je 306kms i naša najbrža vožnja traje samo 4 sati.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 2 vožnji na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka). Prvi autobus kreće u 02:05 a posljednji u 14:40. Vožnje na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) traju minimalno 4 sati. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 119,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Gdanjsk

Spreman/na za putovanje iz Gdanjsk? Grad Gdanjsk je prometno čvorište sa 2 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 74 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Varšava Modlin (zračna luka)

Počni planirati svoje putovanje u grad Varšava Modlin (zračna luka) sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Varšava Modlin (zračna luka) je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Varšava Modlin (zračna luka), i povezuje 82 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka)

Putovanje na relaciji Gdanjsk - Varšava Modlin (zračna luka) je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti