hero image

Jeftine autobusne karte od Courmayeur do Milano

od 169 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Courmayeur

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Courmayeur

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Courmayeur - Milano : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

177 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Courmayeur - Milano?
Prvi autobus kreće u 05:30, a posljednji u 10:55.
Koliko je povratna karta za autobus Courmayeur - Milano?
Cijena karti na relaciji Courmayeur - Milano kreću se već od 209,00 kn, s prosječnom cijenom od 242,34 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Courmayeur - Milano?
Kartu za putovanje Courmayeur - Milano možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Courmayeur - Milano?
Autobusna ruta Courmayeur - Milano udaljena je 214kms. FlixBus te može dovesti Milano već za 2 sati 55 minutama.
Kojom rutom vozi bus Courmayeur - Milano?
Veze na relaciji Courmayeur - Milano su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Courmayeur - Milano, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Courmayeur - Milano?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Courmayeur - Milano možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Courmayeur - Milano?
Najbrža vožnja na relaciji Courmayeur - Milano traje samo 2 sati 55 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Courmayeur - Milano na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Courmayeur - Milano

Tražiš jeftine karte na relaciji Courmayeur - Milano? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Courmayeur - Milano je 214kms, za što je potrebno minimalno 2 sati 55 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Milano. Karte za ovu vezu koštaju 242,34 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 209,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 209,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Courmayeur - Milano


Autobus vozi minimalno 2 sati 55 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 209,00 kn za kartu na relaciji Courmayeur - Milano, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 242,34 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Courmayeur

Courmayeur je dobro povezan na FlixBus mreži sa 28 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Milano

S 8, Courmayeur je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Milano možeš odabrati jednu od 273 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Courmayeur - Milano

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti