Jeftine autobusne karte od Ankara do Bursa

od 112,26 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Ankara

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 00:30, a posljednji u 23:59.
Cijena karti na relaciji Ankara - Bursa kreću se već od 14,90€/112,26kn, s prosječnom cijenom od 14,90€/112,26kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Kartu za putovanje Ankara - Bursa možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Autobusna ruta Ankara - Bursa udaljena je 394kms. FlixBus te može dovesti Bursa već za 4 sati 45 minutama.
Veze na relaciji Ankara - Bursa su direktne. Od 36 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Ankara - Bursa, 36 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 5 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Ankara - Bursa možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Ankara - Bursa traje samo 4 sati 45 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Ankara - Bursa

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Ankara do Bursa

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Ankara - Bursa je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 14,90€/112,26kn.Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Ankara i Bursa je 394kms i naša najbrža vožnja traje samo 4 sati 45 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Ankara - Bursa

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 36 vožnji na relaciji Ankara - Bursa. Prvi autobus kreće u 00:30 a posljednji u 23:59. Vožnje na relaciji Ankara - Bursa traju minimalno 4 sati 45 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 14,90€/112,26kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Ankara

Spreman/na za putovanje iz Ankara? Grad Ankara je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 246 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Bursa

Počni planirati svoje putovanje u grad Bursa sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Bursa je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 2 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Bursa, i povezuje 253 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Ankara - Bursa

Putovanje na relaciji Ankara - Bursa je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti