hero image

Jeftine autobusne karte od Zagvozd do Metković

od 69 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Zagvozd Metković (16.08.2022)

1:30 h
Zagvozd
Metković
1:30 h
Zagvozd
Metković
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Zagvozd

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Zagvozd

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Zagvozd - Metković : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

62 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Zagvozd - Metković?
Prvi autobus kreće u 16:40, a posljednji u 19:45.
Koliko je povratna karta za autobus Zagvozd - Metković?
Cijena karti na relaciji Zagvozd - Metković kreću se već od 69,00 kn, s prosječnom cijenom od 84,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Zagvozd - Metković?
Kartu za putovanje Zagvozd - Metković možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Zagvozd - Metković?
Autobusna ruta Zagvozd - Metković udaljena je 68kms. FlixBus te može dovesti Metković već za 1 sat 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Zagvozd - Metković?
Veze na relaciji Zagvozd - Metković su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Zagvozd - Metković, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Zagvozd - Metković?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Zagvozd - Metković možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Zagvozd - Metković?
Najbrža vožnja na relaciji Zagvozd - Metković traje samo 1 sat 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Zagvozd - Metković na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Zagvozd - Metković

Tražiš jeftine karte na relaciji Zagvozd - Metković? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Zagvozd - Metković je 68kms, za što je potrebno minimalno 1 sat 30 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Metković. Karte za ovu vezu koštaju 84,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 69,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 69,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Zagvozd - Metković

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Metković u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 1 sat 30 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 69,00 kn za kartu na relaciji Zagvozd - Metković, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 84,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Zagvozd

Zagvozd je dobro povezan na FlixBus mreži sa 11 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Metković

S 1, Zagvozd je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Metković možeš odabrati jednu od 20 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Zagvozd - Metković

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti