Jeftine autobusne karte od Velika Kladuša do Essen

od 753,37 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Velika Kladuša

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 14:45, a posljednji u 14:45.
Cijena karti na relaciji Velika Kladuša - Essen kreću se već od 100,00€/753,45kn, s prosječnom cijenom od 100,00€/753,45kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Velika Kladuša - Essen možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Velika Kladuša - Essen udaljena je 1378kms. FlixBus te može dovesti Essen već za 22 sati 35 minutama.
Veze na relaciji Velika Kladuša - Essen su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Velika Kladuša - Essen, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 12 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Velika Kladuša - Essen možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Velika Kladuša - Essen traje samo 22 sati 35 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Velika Kladuša do Essen

Putovanje na relaciji Velika Kladuša - Essen je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 1378kms i putovanje između njih traje 22 sati 35 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte za putovanje na relaciji Velika Kladuša - Essen možeš kupiti već od 100,00€/753,45kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, poput vikenda i praznika. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Velika Kladuša - Essen

Putovanje na relaciji Velika Kladuša - Essen s FlixBusom je jednostavno, sa 1 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 12 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 22 sati 35 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Velika Kladuša - Essen je oko 100,00€/753,45kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Velika Kladuša

Putuješ iz grada Velika Kladuša i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Velika Kladuša je prometno čvorište sa 2 autobusne stanice; 25 polaze izVelika Kladušai svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Essen

Putuješ u Essen prvi put? Evo što trebaš znati:
Essen je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s255 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Velika Kladuša - Essen

Putovati na relaciji Velika Kladuša - Essens FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti