Jeftine autobusne karte od Torino do Zadar

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Torino

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 08:30, a posljednji u 22:15.
Cijena karti na relaciji Torino - Zadar kreću se već od 47,00€/354,12kn, s prosječnom cijenom od 61,90€/466,39kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Torino - Zadar možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Torino - Zadar udaljena je 930 km. FlixBus te može dovesti Zadar već za 18 sati.
Veze na relaciji Torino - Zadar su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Torino - Zadar, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima nan stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Torino - Zadar možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Torino - Zadar traje samo 18 sati.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Torino - Zadar

Tražiš jeftine karte na relaciji Torino - Zadar? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Torino - Zadar je 930 km, za što je potrebno minimalno 18 sati.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Zadar. Karte za ovu vezu koštaju 61,90€/466,39kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 47,00€/354,12kn. Najniža cijena za ovu vezu je 47,00€/354,12kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Torino - Zadar

S2 vožnje dnevno, lako je uklopiti putovanje u Zadar u svoj raspored.
Autobus vozi minimalno 18 sati i možeš očekivati nan zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 47,00€/354,12kn za kartu na relaciji Torino - Zadar, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 61,90€/466,39kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Torino

Torino je dobro povezan na FlixBus mreži sa 157 veze koje polaze svaki dan sa 3 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Zadar

S 1, Torino je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Zadar možeš odabrati jednu od 113 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Torino - Zadar

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti