Jeftine autobusne karte od Stockholm do Oslo

od 247,89 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Stockholm

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Stockholm (Cityterminalen)

Liljeholmen (Stockholm)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Stockholm - Oslo : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

416 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Stockholm - Oslo?
Prvi autobus kreće u 08:30, a posljednji u 08:30.
Koliko je povratna karta za autobus Stockholm - Oslo?
Cijena karti na relaciji Stockholm - Oslo kreću se već od 247,89kn/33€, s prosječnom cijenom od 314,27kn/42€.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Stockholm - Oslo?
Kartu za putovanje Stockholm - Oslo možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Stockholm - Oslo?
Autobusna ruta Stockholm - Oslo udaljena je 533kms. FlixBus te može dovesti Oslo već za 7 sati 10 minutama.
Kojom rutom vozi bus Stockholm - Oslo?
Veze na relaciji Stockholm - Oslo su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Stockholm - Oslo, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Stockholm - Oslo?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Stockholm - Oslo možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Stockholm - Oslo?
Najbrža vožnja na relaciji Stockholm - Oslo traje samo 7 sati 10 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Stockholm - Oslo na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Stockholm - Oslo

Tražiš jeftine karte na relaciji Stockholm - Oslo? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Stockholm - Oslo je 533kms, za što je potrebno minimalno 7 sati 10 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Oslo. Karte za ovu vezu koštaju 314,27kn/42€ u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 247,89kn/33€. Najniža cijena za ovu vezu je 247,89kn/33€, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Stockholm - Oslo


Autobus vozi minimalno 7 sati 10 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 247,89kn/33€ za kartu na relaciji Stockholm - Oslo, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 314,27kn/42€. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Stockholm

Stockholm je dobro povezan na FlixBus mreži sa 106 veze koje polaze svaki dan sa 2 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Oslo

S 1, Stockholm je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Oslo možeš odabrati jednu od 25 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Stockholm - Oslo

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti