Jeftine autobusne karte od Slavonski Brod do Maastricht

od 526,66 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne stanice u Slavonski Brod

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Prvi autobus kreće u 12:55, a posljednji u 12:55.
Cijena karti na relaciji Slavonski Brod - Maastricht kreću se već od 69,90€/526,66kn, s prosječnom cijenom od 69,90€/526,66kn.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Slavonski Brod - Maastricht možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Autobusna ruta Slavonski Brod - Maastricht udaljena je 1471kms. FlixBus te može dovesti Maastricht već za 23 sati 20 minutama.
Veze na relaciji Slavonski Brod - Maastricht su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Slavonski Brod - Maastricht, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 12 stanicu(e).
Svoju autobusnu kartu na relaciji Slavonski Brod - Maastricht možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Slavonski Brod - Maastricht traje samo 23 sati 20 minutama.
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Slavonski Brod - Maastricht

Tražiš jeftine karte na relaciji Slavonski Brod - Maastricht? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Slavonski Brod - Maastricht je 1471kms, za što je potrebno minimalno 23 sati 20 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Maastricht.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Slavonski Brod - Maastricht


Autobus vozi minimalno 23 sati 20 minutama i možeš očekivati 12 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 69,90€/526,66kn za kartu na relaciji Slavonski Brod - Maastricht, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Slavonski Brod

Slavonski Brod je dobro povezan na FlixBus mreži sa 96 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Maastricht

S 2, Slavonski Brod je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Maastricht možeš odabrati jednu od 69 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Slavonski Brod - Maastricht

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti