Autobusne karte Šarengrad - Slavonski Brod

od 97,87 kn

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Šarengrad

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Autobusna ruta Šarengrad - Slavonski Brod udaljena je 147 km. FlixBus te može dovesti Slavonski Brod već za 2 sati 38 minutama.
Najbrža vožnja na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod traje samo 2 sati 38 minutama.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Veze na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 12 stanicu(e).
Kartu za putovanje Šarengrad - Slavonski Brod možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Cijena karti na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod kreću se već od 13,00 €, s prosječnom cijenom od 13,00 €.
Prvi autobus kreće u 06:12, a posljednji u 06:12.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod

Tražiš jeftine karte na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod je 147 km, za što je potrebno minimalno 2 sati 38 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Slavonski Brod.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod


Autobus vozi minimalno 2 sati 38 minutama i možeš očekivati 12 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 13,00 € za kartu na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod, To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Šarengrad

Šarengrad je dobro povezan na FlixBus mreži sa 14 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Slavonski Brod

S 1, Šarengrad je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Slavonski Brod možeš odabrati jednu od 107 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Šarengrad - Slavonski Brod

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti