hero image

Jeftine autobusne karte od Osnabrück do München

od 189 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Osnabrück

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Osnabrück (glavni željeznički kolodvor - Eisenbahnstraße)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Osnabrück - München : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

524 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Osnabrück - München?
Prvi autobus kreće u 20:35, a posljednji u 20:35.
Koliko je povratna karta za autobus Osnabrück - München?
Cijena karti na relaciji Osnabrück - München kreću se već od 189,00 kn, s prosječnom cijenom od 419,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Osnabrück - München?
Kartu za putovanje Osnabrück - München možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Osnabrück - München?
Autobusna ruta Osnabrück - München udaljena je 804kms. FlixBus te može dovesti München već za 12 sati.
Kojom rutom vozi bus Osnabrück - München?
Veze na relaciji Osnabrück - München su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Osnabrück - München, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Osnabrück - München?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Osnabrück - München možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Osnabrück - München?
Najbrža vožnja na relaciji Osnabrück - München traje samo 12 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Osnabrück - München na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Osnabrück - München

Tražiš jeftine karte na relaciji Osnabrück - München? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Osnabrück - München je 804kms, za što je potrebno minimalno 12 sati.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u München. Karte za ovu vezu koštaju 419,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 189,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 189,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Osnabrück - München


Autobus vozi minimalno 12 sati i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 189,00 kn za kartu na relaciji Osnabrück - München, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 419,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Osnabrück

Osnabrück je dobro povezan na FlixBus mreži sa 67 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u München

S 3, Osnabrück je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u München možeš odabrati jednu od 353 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Osnabrück - München

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti