Autobusne karte Lyon - Slavonski Brod

Udobnost u autobusu

Naši autobusi imaju prostrana i udobna sjedala, WC, Wi-Fi i utičnice.
Usluge u našim autobusima

Zdravlje i sigurnost

Čuvajte sebe i druge dok putuješ s nama.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Autobusne postaje - Lyon

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Otkrij sve destinacije

Često postavljana pitanja

Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.
Cijena karti na relaciji Lyon - Slavonski Brod kreću se već od 98,99 €, s prosječnom cijenom od 155,99 €.
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije
Kartu za putovanje Lyon - Slavonski Brod možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije.
Svoju autobusnu kartu na relaciji Lyon - Slavonski Brod možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Najbrža vožnja na relaciji Lyon - Slavonski Brod traje samo 23 sati 25 minutama.
Prvi autobus kreće u 01:15, a posljednji u 23:59.
Autobusna ruta Lyon - Slavonski Brod udaljena je 1308 km. FlixBus te može dovesti Slavonski Brod već za 23 sati 25 minutama.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Lyon do Slavonski Brod

Putovanje na relaciji Lyon - Slavonski Brod je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 1308 km i putovanje između njih traje 23 sati 25 minutama.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Lyon - Slavonski Brod košta oko 155,99 € u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 98,99 € ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.

Putovanje na relaciji Lyon - Slavonski Brod

Putovanje na relaciji Lyon - Slavonski Brod s FlixBusom je jednostavno, sa 4 direktnih autobusa dnevno.
i može potrajati minimalno 23 sati 25 minutama.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Lyon - Slavonski Brod je oko 155,99 €, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Lyon

Putuješ iz grada Lyon i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Lyon je prometno čvorište sa 3 autobusne stanice; 227 polaze izLyoni svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Slavonski Brod

Putuješ u Slavonski Brod prvi put? Evo što trebaš znati:
Slavonski Brod je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s104 veze koje stižu u jednu od 1 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Lyon - Slavonski Brod

Putovati na relaciji Lyon - Slavonski Brods FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti