hero image

Jeftine autobusne karte od Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) do Clermont-Ferrand

od 139 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Lyon-Saint Exupéry (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Lyon Saint Exupéry (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

156 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Prvi autobus kreće u 14:00, a posljednji u 17:35.
Koliko je povratna karta za autobus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Cijena karti na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand kreću se već od 139,00 kn, s prosječnom cijenom od 204,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Kartu za putovanje Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Autobusna ruta Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand udaljena je 200kms. FlixBus te može dovesti Clermont-Ferrand već za 3 sati.
Kojom rutom vozi bus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Veze na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand?
Najbrža vožnja na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand traje samo 3 sati.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) do Clermont-Ferrand

Putovanje na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand je jeftino i jednostavno kada putuješ s FlixBusom. Ova dva grada su na udaljenosti od 200kms i putovanje između njih traje 3 sati.
Karte za FlixBus uvijek su povoljne, ali možeš uštedjeti još više ako kupiš kartu unaprijed online. Kupi kartu na web stranici ili u našoj FlixBus aplikaciji za nekoliko minuta, a zatim jednostavno upotrijebite svoj mobitel kao kartu za ukrcaj u autobus.
Autobusne karte na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand košta oko 204,00 kn u prosjeku, ali kartu možeš kupiti i po najnižoj cijeni od 139,00 kn ako rezerviraš unaprijed i/ili izvan prometnog vremena, kao što su vikendi i praznici. Za brz, jednostavan i ekološki osviješten izbor, putuj s FlixBusom.
Naša mreža broji 200 destinacija, tako da nam možeš vjerovati da ćemo te odvesti od željenog grada polaska do odredišta u udobno i brzo - te po izvrsnoj cijeni.

Putovanje na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand

Putovanje na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand s FlixBusom je jednostavno, sa 1 direktnih autobusa dnevno.
Možeš očekivati minimalno 3 zaustavljanja na svom putovanju i može potrajati minimalno 3 sati.
Putovanje autobusom je ekološki najprihvatljiviji način putovanja na velike udaljenosti i radimo na tome da ga učinimo još zelenijim uz visoke ekološke standarde u našoj floti autobusa, koristeći alternativne tehnologije pogona i goriva te opciju za sve putnike da nadoknade svoje emisije ugljika u trenutku kupnje karte.
Prosječna cijena putovanja autobusom na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand je oko 204,00 kn, što putovanje autobusom čini daleko jeftinijim od bilo koje druge metode.

Putovanje autobusom iz Lyon-Saint Exupéry (zračna luka)

Putuješ iz grada Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) i ne snalaziš se? Evo što trebaš znati.
Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) je prometno čvorište sa 1 autobusne stanice; 27 polaze izLyon-Saint Exupéry (zračna luka)i svaki dan voze putnike kako unutar države tako i na duže relacije.

Dolazak u Clermont-Ferrand

Putuješ u Clermont-Ferrand prvi put? Evo što trebaš znati:
Clermont-Ferrand je vrlo dobro povezan s drugim odredištima na FlixBus mreži, s66 veze koje stižu u jednu od 2 grada, pružajući ti jednostavan pristup svim dijelovima zemlje.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrand

Putovati na relaciji Lyon-Saint Exupéry (zračna luka) - Clermont-Ferrands FlixBusom znači putovati udobno i u stilu, sa svim uslugama koje su potrebne da ti vrijeme brže prođe. Većina naših autobusa uključuje besplatni Wi-Fi, sustav za zabavu, WC i utičnice.
Možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad prtljage za prijavu po putniku, pa čak i ako ideš na dugo putovanje, ne moraš brinuti o količini prtljage koju nosiš.
Svim vlasnicima karata zajamčeno je mjesto u našim autobusima, ali ako želiš rezervirati sjedalo, možeš to učiniti u trenutku rezervacije. Odaberi klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo.
Jednostavno rezerviraj online ili u našoj FlixBus aplikaciji prilikom kupnje karte bilo kojim od naših dostupnih načina plaćanja.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti