hero image

Jeftine autobusne karte od Göteborg do Hamburg

od 669 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Autobusne stanice u Göteborg

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Göteborg (autobusni kolodvor Nils Ericson)

Gothenburg (Korsvägen)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Göteborg - Hamburg : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

478 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Göteborg - Hamburg?
Prvi autobus kreće u 01:15, a posljednji u 08:25.
Koliko je povratna karta za autobus Göteborg - Hamburg?
Cijena karti na relaciji Göteborg - Hamburg kreću se već od 519,00 kn, s prosječnom cijenom od 645,67 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Göteborg - Hamburg?
Kartu za putovanje Göteborg - Hamburg možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Göteborg - Hamburg?
Autobusna ruta Göteborg - Hamburg udaljena je 642kms. FlixBus te može dovesti Hamburg već za 10 sati 30 minutama.
Kojom rutom vozi bus Göteborg - Hamburg?
Veze na relaciji Göteborg - Hamburg su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Göteborg - Hamburg, 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Göteborg - Hamburg?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Göteborg - Hamburg možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Göteborg - Hamburg?
Najbrža vožnja na relaciji Göteborg - Hamburg traje samo 10 sati 30 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Göteborg - Hamburg na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Göteborg - Hamburg

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Göteborg do Hamburg

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Göteborg - Hamburg je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 519,00 kn, s prosječnom cijenom od 645,67 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Göteborg i Hamburg je 642kms i naša najbrža vožnja traje samo 10 sati 30 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Göteborg - Hamburg

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 2 vožnji na relaciji Göteborg - Hamburg. Prvi autobus kreće u 01:15 a posljednji u 08:25. Vožnje na relaciji Göteborg - Hamburg traju minimalno 10 sati 30 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 519,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Göteborg

Spreman/na za putovanje iz Göteborg? Grad Göteborg je prometno čvorište sa 2 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 52 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Hamburg

Počni planirati svoje putovanje u grad Hamburg sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Hamburg je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 2 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Hamburg, i povezuje 215 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Göteborg - Hamburg

Putovanje na relaciji Göteborg - Hamburg je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti