hero image

Jeftine autobusne karte od Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) do Lugano

od 119 kn

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici


Vožnje:Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) Lugano (14.08.2022)

2:45 h
Bergamo Orio al Serio (zračna luka)
Lugano
Skoro pun
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Bergamo-Orio al Serio (zračna luka)

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Bergamo Orio al Serio (zračna luka)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

69 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Prvi autobus kreće u 14:50, a posljednji u 14:50.
Koliko je povratna karta za autobus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Cijena karti na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano kreću se već od 99,00 kn, s prosječnom cijenom od 156,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Kartu za putovanje Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Autobusna ruta Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano udaljena je 128kms. FlixBus te može dovesti Lugano već za 2 sati 45 minutama.
Kojom rutom vozi bus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Veze na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano su direktne. Od 1 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano, 1 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 3 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano?
Najbrža vožnja na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano traje samo 2 sati 45 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano

Tražiš jeftine karte na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano? FlixBus će se za to pobrinuti. Udaljenost na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano je 128kms, za što je potrebno minimalno 2 sati 45 minutama.
FlixBus je dobro umrežen diljem zemlje, tako da možeš putovati dalje s nama čim stigneš u Lugano. Karte za ovu vezu koštaju 156,00 kn u prosjeku, ali možeš rezervirati putovanje već od samo 99,00 kn. Najniža cijena za ovu vezu je 99,00 kn, ali cijene bi mogle biti više tijekom sezone i kada se autobus napuni.
Kako onda pronaći najbolje cijene karata? Obavezno rezerviraj unaprijed na našoj web stranici ili putem naše FlixBus aplikacije. Kada rezerviraš putem aplikacije, tvoja će karta biti izravno pohranjena, čineći putovanje autobusom još zelenijim i praktičnijim!

Putovanje na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano


Autobus vozi minimalno 2 sati 45 minutama i možeš očekivati 3 zaustavljanje(a) na svom putovanju.

Putovanje s FlixBusom nije samo brzo, već je i jeftino. Ako rezerviraš unaprijed putem interneta ili putem aplikacije, možeš očekivati da ćete platiti manje od 99,00 kn za kartu na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano, , ali cijene bi mogle porasti u sezoni ili ako su autobusi puni i dosegnuti u prosjeku 156,00 kn. To je velika ušteda u usporedbi s putovanjem vlakom, automobilom ili avionom!
Štoviše, putovanje autobusom je održiviji način prijevoza. Radimo na tome da cijeli naš FlixBus vozni park bude 100% ugljično neutralan , a svaki kupac može nadoknaditi svoj ugljični otisak donacijom prilikom kupnje karte.

Putovanje autobusom iz Bergamo-Orio al Serio (zračna luka)

Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) je dobro povezan na FlixBus mreži sa 73 veze koje polaze svaki dan sa 1 kolodvora, što olakšava putovanje po cijeloj zemlji.

Dolazak u Lugano

S 1, Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) je dobro povezan. Putovanje FlixBusom po cijeloj zemlji vrlo je jeftino i jednostavno, što se tiče dolaska u Lugano možeš odabrati jednu od 34 rute(a) koje stižu svakodnevno.

Što očekivati dok putuješ FlixBusom na relaciji Bergamo-Orio al Serio (zračna luka) - Lugano

Nakon što rezerviraš svoje autobusne karte putem FlixBus aplikacije koristeći jedan od naših sigurnih načina plaćanja, samo trebaš ponijeti svoj telefon koji ćeš koristiti kao kartu – i naravno, svoju prtljagu. Ne brini o količini prtljage jer na svoje putovanje možeš ponijeti jedan komad ručne prtljage i jedan komad putne prtljage.
Želiš zajamčeno najbolje sjedalo u autobusu? Možeš ga odabrati prilikom rezervacije karte. Odluči se za klasično sjedalo, sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo za izvrstan pogled ili slobodno sjedalo pored sebe za dodatni prostor.
Nakon što utovariš svoju prtljagu i smjestiš se, opusti se i uživaj u putovanju uz usluge u FlixBusu koje uključuju besplatni Wi-Fi u vozilu, FLIXtainment - portal za razonodu, toalete i utičnicu. Bilo da trebaš poslati e-poruke tijekom svog putovanja ili se želiš opustiti i uživati u vožnji, mi ćemo se za to pobrinuti.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti