hero image

Jeftine autobusne karte od Antwerpen do Bruxelles (zračna luka)

Putovanja u vrijeme COVID-19

Sve trenutne informacije o autobusnim linijama.
Više informacija

Sigurnosne mjere

Visoki standardi higijene za tvoju sigurnost i udobnost prilikom putovanja.
Saznaj više

Putuj ekološki prihvatljivo

Dokazano je da naši učinkoviti autobusi imaju odličan ugljični otisak po kilometru i prevezenom putniku.
Putovanje autobusom i okoliš

Stigni na vrijeme

Do odredišta ćemo te odvesti udobno i na vrijeme: 9 od 10 naših autobusa stižu na vrijeme.
Informacije o trenutnoj liniji

Na ovoj stranici

Vožnje Autobusne postaje Odgovori na česta pitanja Gradski vodič

Vožnje:Antwerpen Bruxelles (zračna luka) (28.06.2022)

13:35
1:30 h
15:05
Antwerp
Brussels (zračna luka)
17:35
0:35 h
18:10
Antwerpen (Berchem)
Brussels (zračna luka)
17:55
0:45 h
18:40
Antwerp
Brussels (zračna luka)
Pronađi sve datume i vremena za ovu rutu

Autobusne stanice u Antwerpen

Napomena: tvoja će karta sadržavati najnovije podatke o adresi.

Antwerp (Koningin Astridplein)

Antwerpen (Van Stralenstraat)

Antwerpen (Berchem)

Otkrij sve destinacije

Izaberi neku od više od 2.500 destinacija u 37 zemalja.

Istraži kartu
Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) : Brze informacije
Online plaćanje

Da

Udaljenost

36 km

Izravna veza

Da

Ekološko putovanje?

Da

Često postavljana pitanja

Kada ima autobus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Prvi autobus kreće u 11:55, a posljednji u 17:35.
Koliko je povratna karta za autobus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Cijena karti na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) kreću se već od 39,00 kn, s prosječnom cijenom od 44,00 kn.
Gdje kupiti kartu za FlixBus?
Kartu za FlixBus možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Gdje kupiti kartu za bus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Kartu za putovanje Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) možeš kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta. Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije .
Koja je udaljenost Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Autobusna ruta Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) udaljena je 82kms. FlixBus te može dovesti Bruxelles (zračna luka) već za 35 minutama.
Kojom rutom vozi bus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Veze na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) su direktne. Od 2 autobusa koji svakodnevno voze na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka), 2 su direktni. Najbrži autobus na toj vezi ima 1 stanicu(e).
Kako mogu platiti kartu za bus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Svoju autobusnu kartu na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) možeš platiti jednim od sljedećih načina: kreditnom karticom, Paypalom, Google Payom itd.
Koliko traje vožnja Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)?
Najbrža vožnja na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) traje samo 35 minutama.
Gdje mogu vidjeti dolazi li moj autobus Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) na vrijeme?
Lokaciju svog autobusa možeš pratiti na našoj stranici u stvarnom vremenu. Samo označi željenu stanicu i vrijeme dolaska. Saznaj gdje se nalazi tvoj autobus i ima li kašnjenja na njegovoj ruti.

Autobusi Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)

Pronađi najjeftinije autobuse na relaciji Antwerpen do Bruxelles (zračna luka)

Najlakši način rezervacije putovanja na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) je s FlixBusom - a kada rezerviraš unaprijed, možeš i uštedjeti!
FlixBus posluje u 38 zemlje i povezuje 5000 odredišta. Kamo god želiš putovati, mi te tamo možemo odvesti!
Cijene karti kreću se već od 39,00 kn, s prosječnom cijenom od 44,00 kn. Za najjeftinije karte, rezerviraj svoje putovanje unaprijed online i izbjegni dane poput vikenda i državnih praznika.
Udaljenost između Antwerpen i Bruxelles (zračna luka) je 82kms i naša najbrža vožnja traje samo 35 minutama.

Učini svoje putovanje još jednostavnijim uz FlixBus aplikaciju. Svi tvoji podaci bit će spremljeni za sljedeće putovanje.

Putovanje na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)

Bez obzira želiš li putovati ujutro ili kasno navečer, pronaći ćeš putovanje koje će vam odgovarati na jednoj od 2 vožnji na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka). Prvi autobus kreće u 11:55 a posljednji u 17:35. Vožnje na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) traju minimalno 35 minutama. Putujući autobusom, ne moraš brinuti o prometu ili kašnjenju na putu. Samo se opusti i uživaj u putovanju uz besplatni Wi-Fi i dovoljno prostora za noge.
Autobusnu kartu možeš kupiti za samo 39,00 kn - to je puno jeftinije od putovanja bilo kojom drugom prijevozom.
Autobusi su također odličan izbor za ekološki svjesne putnike. Radimo na tome da postanemo 100% ugljik neutralni i nudimo svim putnicima priliku da nadoknade emisije ugljika prilikom rezervacije karata. Jednostavno odaberi okvir "Naknada za emisiju CO2" kada plaćaš putem interneta i upotrijebit ćemo sav novac za izravan utjecaj na budućnost održive mobilnosti.

Putovanje autobusom iz Antwerpen

Spreman/na za putovanje iz Antwerpen? Grad Antwerpen je prometno čvorište sa 1 kolodvora i je dobro povezan s autobusima za 122 destinacije u cijeloj zemlji.
Bez obzira odakle putuješ, možeš pronaći informacije na našoj web stranici ili izravno kontaktirajući FlixBus za informacije o putovanju. Dat ćemo sve od sebe da te dobro opremimo za tvoje putovanje, kako bismo ga učinili što ugodnijim.

Dolazak u Bruxelles (zračna luka)

Počni planirati svoje putovanje u grad Bruxelles (zračna luka) sada. Prvi put ga posjećuješ? Evo sve što trebaš znati.
Bruxelles (zračna luka) je jedan od najbolje povezanih gradova, tako da ti neće nedostajati izbora kako doći ovdje. 1 je broj autobusnih stanica na kojima se nalazi FlixBus Bruxelles (zračna luka), i povezuje 40 gradova.
Iskoristi svaki trenutak dok posjećuješ znamenitosti u ovom poznatom gradu. Sada je vrijeme da uskočiš na FlixBus i kreneš u otkrivanje!

Što očekivati u dok putuješ FlixBusom na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka)

Putovanje na relaciji Antwerpen - Bruxelles (zračna luka) je brzo, čisto i udobno - a kupnja karte ne može biti jednostavnija. Možeš ju kupiti online putem weba, u našoj aplikaciji, osobno u FlixShopu ili pomoću Google asistenta.
Prihvaćamo plaćanje karticama, te Paypal, Google Pay i Apple Pay, ali možeš izabrati i druge opcije plaćanja . Najlakši način kupnje karte je pomoću naše aplikacije. Moći ćeš izvršiti svoju kupnju u roku od nekoliko sekundi i nema potrebe za ispisom i nošenjem karte sa sobom, jer će tvoj telefon biti tvoja karta.

Želiš li sjediti uz obitelj ili prijatelje ili ostaviti prostor kraj sebe slobodnim? Trebaš jednostavan pristup WC-u ili stolu za obavljanje posla tijekom putovanja? Možeš rezervirati sjedalo kada u aplikaciji ili na web stranici i birati između raznih opcija sjedala uključujući sjedalo za stolom, panoramsko sjedalo ili dodatno sjedalo. Nakon što se smjestiš na svoje mjesto, opusti se uz usluge u autobusu i uživaj u svom putovanju. Većina naših autobusa ima ugrađen Wi-Fi i sustav za zabavu tako da možeš pratiti svoje omiljene emisije ili slušati audio knjige. Opremljeni smo i toaletima, kao i utičnicama za struju.
Besplatna prtljaga je uključena u putovanje s FlixBusom s jednom ručnom torbom i jednom putnom torbom, tako da možeš ponijeti sve što ti je potrebno za putovanje.


Usluge u autobusu ovise o raspoloživosti