Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

WMF2017: VP CEE FlixBus Nikolai Voitiouk na panelu o budućnosti transporta

WMF2017: VP CEE FlixBus Nikolai Voitiouk na panelu o budućnosti transporta

FlixBus na WMF2017

++ FlixBus prisutan na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu na panelu: Baby You Can Drive My Car ++ VP CEE Nikolai Voitiouk o budućnosti transporta ++ Razvojem novih tehnologija i implementacijom modernog shvaćanja putovanja, FlixBus je autobusnu industriju već uveo u budućnost ++

Zagreb/Rovinj, 25. 9. 2017. – ovogodišnji Weekend Media Festival kao najveći komunikacijski i marketinški festival u regiji, a koji se održava svake godine u Rovinju, obilježen je između ostalih i panelom na temu transporta u budućnosti. U petak, 22. 9. na panelu Baby You Can Drive My Car, sudjelovao je i Nikolai Voitiouk, VP CEE FlixBus. Brojni posjetitelji imali su priliku osobno se uvjeriti u sve prednosti oraganiziranog prijevoza te su svoje limene ljubimce rado zamijenili FlixBus autobusom koji je tijekom trajanja festivala ordinirao Rovinjskim ulicama popunjen do zadnjeg mjesta.

Sudjelovanjem na panelu, Nikolai je detaljnije pojasnio poslovni model FlixBusa te zašto je FlixBus autobusnu industriju već uveo u budućnost.

˝FlixBus je tradicionalno putovanje autobusom nadogradio hi-tech pristupom te je stvorena moderna platforma koja pruža korisnicima kvalitetu i udobnost po vrlo pristupačnim i dinamičnim cijenama što se do sada prakticiralo uglavnom kod low-cost letova. Vožnja autobusom ušla je u novo doba što je prvenstveno prepoznala mlađa generacija koja od putovanja traži iskustvo, inspiraciju, jednostavnost odnosno mogućnost kreiranja svog jedinstvenog plana putovanja koji će moći prilagoditi svojim individualnim potrebama.˝ - izjavio je Nikolai Voitiouk, VP CEE FlixBus.

FlixBus je zahvaljujući stalnom ulaganju u softverski razvoj te korištenjem najnovijih tehnologija postao dio tzv. povezanih vozila. Već postojeći GPS sustav u realnom vremenu omogućuje vozačima lakše donošenje odluka, dok Odjel kontrole prometa prima signale o poziciji autobusa te tako njima lakše i upravlja. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, FlixBus rapidno razvija mrežu linija diljem Europe, ali i ujedno utječe i na kvalitetu putovanja ekološkim, novim i udobnim autobusima.

˝Zahvaljujući inovativnom poslovnom modelu, FlixBus je već sada uspio umrežiti 1.200 destinacija i to ne samo one najveće destinacije već je umrežio i manje i srednje gradove. A zahvaljujući usluzi koja se pruža kao dio standarda FlixBusa, odnosno besplatan internet, utičnice, više prostora kod sjedala te novi, udobni i sigurni autobusi, vrijeme provedeno u FlixBusu svakako se može iskoristiti maksimalno. FlixBus autobusi dokazuju posebnu učinkovitost u potrošnji goriva i iznimno su štedljivi u ispuštanju stakleničkih plinova. Čak i najekološkiji autobus ispušta emisije. Stoga FlixBus daje mogućnost individualno i u skladu s putovanjem kompenzirati opterećenje klime uzrokovano putovanjem FlixBus autobusom. Sve navedeno doprinosi budućnosti razvoja gradova i društva.˝ - pojasnio je Nikolai.

Razvojem novih tehnologija i implementacijom modernog shvaćanja putovanja, FlixBus je već sada napravio veliki zaokret koji se osjeća u autobusnoj industriji. No, kada su u pitanju potpuno autonomna vozila, trenutno ne postoji rješenje koje bi odgovaralo prijevozu autobusima na dugim linijama.

˝Našim vozačima nastojimo njihov svakodnevni posao maksimalno olakšati te pratimo razvoj tehnologije u tom smjeru. No iako je budućnost već ovdje, u smislu autonomnih vozila  je ipak potrebno još nekoliko desetljeća za široku primjenu takvog prijevoza.˝ - zaključio je Nikolai.

Objava u pdf formatu