Ponuda poslova

Posao i karijera u tvrtki FlixBus

Naš tim – mi stojimo iza zelenih autobusnih prijevoznika

Naš međunarodni tim u međuvremenu broji više od 900 zaposlenika koji vjeruju u našu ideju i koji žele zelene autobuse pretvoriti u alternativu mobilnosti diljem Europe. Bez obzira na lokaciju, svi imamo jedan cilj: „Europa postaje zelena!“ Želiš se osobno i profesionalno usavršavati i postati dio uspješne priče?

Tražimo pojačanje u Münchenu, Berlinu, Parizu, Milanu i regionalnu podršku na brojnim autobusnim stanicama u Njemačkoj i diljem Europe.

 

Ponuda poslova za sljedeća područja: planiranje ponude, administracija & ljudski resursi (HR), vozači autobusa, business development & international business, financije i pravo, IT & development, marketing & sales, regional operations, komunikacija / PRodređivanje cijena i menadžment prinosa, product management & SEO, prodajna mjesta i autobusni kolodvori.

I naš novi Europski odjel za usluge (European Service Operations – ESO) u srcu Berlina u potrazi je za kolegama za korisničku službu i za područje kvalitete, operativne kontrole.

Want to join the ride? See all our open positions here

Dolazimo iz svih dijelova svijeta:

10 dobrih razloga za posao u tvrtki FlixBus

1. Svi za jednoga, jedan za sve

Naša krilatica? Svi smo jednako važni. Timski rad, spremnost na pomaganje drugima i međusobno učenje kod nas su na prvom mjestu.

2. Kodeks odijevanja je precijenjen

Možeš slobodno obući traperice, majicu kratkih rukava ili tenisice ili bilo što u čemu se osjećaš ugodno.

3. Zabavljaj se na poslu i nakon njega

Rafting ljeti, skijanje zimi ili obvezna čaša piva nakon radnog vremena... Redovito organiziramo timske događaje i uvijek pronalazimo prigodu za slavlje!

4. Vjerujemo u tebe!

Imamo veliko povjerenje u tebe i tvoje sposobnosti. To znači da ti ostavljamo puno prostora za vlastitu inicijativu i kreativne ideje!

5. Berlin, München, Milano, Pariz...

Da bi radio kod nas, ne moraš imati svoj auto: radiš u centru najljepših europskih gradova, čime si dobro povezan javnim prijevozom.

6. Kina, Kuba, Indonezija...

Kod nas ćeš sresti kolege iz cijelog svijeta! Ovdje dolaze do izražaja tvoje jezične sposobnosti i tvoja interkulturna umijeća.

7. Brojne tvrtke govore o plitkoj hijerarhiji...

...kod nas ju možeš i pronaći! Bez obzira na kojem se položaju nalaziš, kod nas od samog početka dobivaš vlastite zadatke i preuzimaš odgovornost za svoje projekte.

8. Želiš se osobno i profesionalno usavršavati?

Kod nas si na pravom mjestu. Podržavamo tvoj osobni profesionalni put bilo u vidu izravnog zapošljavanja nakon prakse ili dodatnih obuka za stalno zaposlene.

9. Nudimo više od zelene mobilnosti

Mi ne dovodimo osobe samo od točke A do točke B. Mi predstavljamo inovativno, održivo razmišljanje i hrabro djelovanje. Na taj način smo uvijek jedan korak ispred.

10. Imamo jedan cilj: Europu

Zahvaljujući tvrtki FlixBus Europa postaje zelena! Svi imamo zajednički cilj i znamo da ga možemo postići.

Contact Person

Dr. Matthias Hofmuth
Voditelj Odjela za ljudske resurse

FlixBus kao poslodavac

FlixBus je vrlo omiljen među svojim zaposlenicima! 
Saznaj više o našim nagradama i pročitaj osvrte naših zaposlenika na  kununu.commeinchef.de!