Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Nažalost, nije pronađen nijedan grad

Izgleda da u ponudi nemamo nijedno odredište koje tražiš. Promijeni podatke za pretragu ili ponovno provjeri kasnije

Zimovanje na najljepšim alpskim skijalištima

FlixBus te također vodi na zimska putovanja u otkrivanje najljepših skijališta u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Ako tražiš ideje za putovanja za svoj odmor u planinama, na pravoj si stranici. Skijanje, snowboard, freestyle, sanjkanje, klizanje: postoje mnogi sportovi koji su prijatelji snijega i prave zimske zabave. A u ovim zemljama zasigurno ne nedostaje mjesta za njihovo prakticiranje: pripremili smo poseban izbor najljepših planinskih mjesta i najboljih mjesta za provesti zimske praznike. Dolazak tamo će biti jednostavan i pristupačan: naši autobusi odvest će te u blizinu skijališta, a sve što ti trebaš učiniti je spremiti se za nove avanture.

Ovdje su skijališta i zimska planinska odmarališta koja garantiraju pravu zimsku zabavu.

Što je sa sportskom opremom? Razmislimo i o tome: skije i dasku za snijeg možeš ponijeti sa sobom; sve što je potrebno je rezervirati njihovo mjesto unaprijed. Informacije o posebnoj prtljazi potraži ovdje!

Kupi kartu ovdje!

Prekrasan pogled na skijalište u podnožju planine u Tirolu
Putuj na skijališta u Austriji i Njemačkoj i otkrij najljepše zimske krajolike

Snježna padina
Posjeti slovenska skijališta i uživaj u idiličnim ljepotama prirode