Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Nažalost, nije pronađen nijedan grad

Izgleda da u ponudi nemamo nijedno odredište koje tražiš. Promijeni podatke za pretragu ili ponovno provjeri kasnije

Posjeti glazbene festivale u Hrvatskoj i regiji s FlixBusom

Ljetni glazbeni festivali su odličan način putovanja koji uključuje otkrivanje novih mjesta, uživanje u ljetu i toplom vremenu i svakako - glazbi!  U Hrvatskoj i susjednim zemljama glazbeni festivali nude ponešto za svakoga - pregršt glazbenih žanrova, ludih zabava na brodovima i koncerte najpoznatijih svjetskih izvođača!

FlixBus ti omogućuje da na jeftin i praktičan način posjetiš omiljene ili otkriješ nove glazbene festivale u Hrvatskoj i susjednim zemljama!

Baci pogled na našu listu ljetnih glazbenih festivala koju smo složili za tebe:

Ljetni glazbeni festivali u Hrvatskoj i susjednim zemljama

Prednosti odlaska na festival autobusom

Nemaš dovoljno mjesta u autu za šator i kompletnu festivalsku opremu? Imamo rješenje za tebe! Veliki prtljažni prostor u našim autobusima olakšat će ti pripremu i dolazak na festival

Ne možeš dočekati da vidiš svoje prijatelje koji su na putu do festivala ili već stigli? Zašto bi čekao da se vidite tek tamo kad možete putovati zajedno? U većinu automobila nema mjesta za sve tvoje prijatelje, ali ako se odlučiš putovati s FlixBusom, tvoja festivalska avantura može početi već s polaskom, a tokom vožnje možete zajedno isplanirati dan s ekipom.

WC u autobusu. Svi znamo koliko je zamoran odlazak u kupaonicu za vrijeme festivala. Ne želiš propustiti omiljenu pjesmu, zatim probijanje kroz gužvu, dugi redovi... Isprazni mjehur prije nego što stvar postane ozbiljna.

Iako su neiscrpni izvor zabave, festivali zahtijevaju također i mnogo energije. Čemu dragocjenu energiju gubiti na duge vožnje ili se „posvađati“ s navigacijom ako se možeš jednostavno udopno smjestiti, napuniti mobitel i kameru na jednoj od utičnica u autobusu te napuniti baterije za predstojeći spektakl!

Ne voliš se voziti autobusom jer se bojiš da će osobi pored tebe smrdjeti noge? Pretpostavimo da se to neće dogoditi, a i ako se dogodi, to će te samo pripremiti za festival na otvorenom...

Vodič za preživljavanje na festivalu

Ne zaboravi ulaznicu (vjerovao ili ne, i to se događa), osobnu iskaznicu, karticu zdravstvenog osiguranja i ponešto novca.

Festivali su poznati po lošoj mobilnoj pokrivenosti, pa ti savjetujemo da si zapišeš na papir brojeve mobitela članova ekipe. Ako uloviš ljubaznu osobu koja ti je voljna posuditi mobitel za jedan poziv – ne želiš to zabrljati.

Dogovor oko mjesta nalaženja ako se pogubite. To je i nama uštedilo mnogo živaca.

Ne donosi velike životne odluke za vrijeme trajanja festivala

Pij dovoljno vode

Sa sobom povedi visoku osobu! Zamisli da se, recimo, nalaziš u 5. redu i ne vidiš do pozornice. Jednostavno zamoli visoku osobu da joj sjedneš na ramena i uživaj u pogledu na pozornicu!

Nemoj pogubiti svoje prijatelje!

Ako nešto ne želiš izgubiti ili uništiti, nemoj to ni ponijeti sa sobom. Ne oblači, pobogu, ništa samo kako bi impresionirao (bilo koga).

Ako se želiš istuširati, učini to ili vrlo rano ujutro ili dok je David Guetta na pozornici!

Ne prepuštaj se post-festivalskom bluzu. Život ne završava s krajem festivala, čak i ako se tebi tako činilo u nekom trenutku.

Opusti se i uživaj u svakoj minuti. Pjevaj iz sveg glasa (dok ne promukneš) i pleši dok te tvoje noge nose. Ako dostigneš taj stadij, znači da je festival za tebe uspio!