Ako imaš bilo kakvih poteškoća prilikom korištenja ove stranice, molimo te da nazoveš +385 13000803 ili se obratiš FlixBus Google Assistant aplikacija.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Nažalost, nije pronađen nijedan grad

Izgleda da u ponudi nemamo nijedno odredište koje tražiš. Promijeni podatke za pretragu ili ponovno provjeri kasnije

Predstavljamo ti najljepše božićne sajmove u Austriji i Europi koje se isplati posjetiti ove godine

Objavljeno: 20.11.2019.

Osjećaš li taj miris svježeg zraka, kuhanog vina i svježe pečenih slastica? To može značiti samo jedno - dolazi Božić! Vrijeme je da izvučeš zimski kaput, vunene čarape i svoje omiljene rukavice i posjetiš neke od adventskih sajmova.

Božićni sajmovi su tradicija koja se proširila Europom, a od sredine studenog do prvih dana siječnja najljepši europski gradovi postaju pozornice zimske božićne idile.

Pripremi se da doživiš ugođaj koji pružaju raznobojne božićne lampice, elegantni ukrasi, toplina vatrice koja plamti, mirisi tradicionalnih božićnih jela i pogled na ručno izrađene proizvode, idealne za  božićnu kupovinu.

No, kako posjetiti najljepše božićne sajmove? Najprikladniji i najpovoljniji izbor je autobusom. Ako i ti uživaš u ugođaju koje donosi Advent, uskoči na FlixBus i odvezi se do najljepših božićnih sajmova u Europi.

Ovdje ćeš pronaći mali vodič kroz najbolje adventske sajmove u Europi koje možeš posjetiti autobusom. Naš vodič sadrži sve korisne informacije koje su ti potrebne: kada počinju božićni sajmovi? Gdje mogu pronaći božićne sajmove? Koji je najljepši božićni sajam? 

Mi smo se pobrinuli pružiti odgovore na sva ta pitanja, a na tebi je da se prepustiš užitku koje donosi božićno vrijeme!